Affiliate Marketing is een vorm van online geld verdienen die vandaag de dag enorm in opkomst is. Zeker als je het internet de afgelopen jaren goed in de gaten hebt gehouden, dan mag een affiliate marketing cursus je zeker niet ontgaan zijn. Voor Affiliate Marketing heb je geen diploma’s nodig en het biedt ook nog eens de vrijheid waar veel mensen behoefte aan hebben.

Misschien ben jij ook geïnteresseerd geraakt in de wereld van affiliate marketing en ben jij er serieus over aan het nadenken of je ook met Affiliate Marketing wil gaan beginnen. Maar, wat moet je doen als je nog niet zoveel van affiliate marketing weet? Je wilt natuurlijk wel over de juiste kennis beschikken.

In dat geval zou het verstandig kunnen zijn om een Affiliate marketing cursus te gaan volgen. Maar, wat is een affiliate marketing cursus? En werkt dat écht? In dit artikel gaan we daar samen achter komen.

Waar moet een Affiliate marketing cursus aan voldoen?

In dit artikel gaan we dus onderzoeken of een Affiliate marketing cursus wel écht werkt en wat deze cursussen precies inhouden. We gaan erachter proberen te komen of het een verschil zou kunnen maken en of jij straks over de juiste kennis beschikt. Kennis die je nodig hebt om met affiliate marketing te kunnen gaan starten en om hier daadwerkelijk iets mee te kunnen verdienen. Dat is namelijk wat je graag zou willen, toch?

Nu zijn er een aantal dingen waar een cursus aan moet voldoen. Jij moet het gevoel krijgen dat je écht iets leert en dat de cursus een duidelijk verschil heeft gemaakt. Zo moet een affiliate marketing cursus beschikken over:

  • Goede reviews en goede ervaringen van andere cursisten.
  • Duidelijke uitleg door de cursusleiders.
  • Regelmatige updates van het cursusmateriaal
  • Persoonlijke begeleiding krijgen tijdens het volgen van de cursus.

Dat is waar een goede cursus aan moet voldoen en waar we in dit artikel ook naar gaan kijken.

Zijn de reviews positief over de cursus?

Om erachter te komen of iets voldoet aan de verwachtingen, kijk je altijd naar de reviews. In dit geval is het belangrijk om te kijken naar de reviews van de cursus die jij op het oog hebt. Door naar reviews van andere gebruikers of van andere cursisten te kijken, krijg je een reëel beeld van hetgeen wat je wil gaan aanschaffen.

In veel gevallen kan er van iets een positiever beeld geschetst worden dan dat het in werkelijkheid is. Om een miskoop te kunnen voorkomen, kijk je als eerste naar de reviews. Zo weet je direct of het positieve beeld klopt en wat je zoal kan gaan verwachten.

Is er een duidelijke uitleg aanwezig over de cursus?

In de eerste plaats ga je een cursus doen omdat je nog niet veel weet over affiliate marketing of omdat je graag wil weten hoe je omzet kan genereren hiermee. Een duidelijke uitleg is dus erg belangrijk bij het volgen van een cursus.

Niet alleen heb je een duidelijke uitleg wat betreft de lesstof nodig, maar ook over de cursus zelf. Je wilt toch graag weten wat de cursus inhoud en wat je kan verwachten. Je zou dus kunnen stellen dat er een duidelijke samenvatting van de cursus aanwezig moet zijn. Op basis daarvan kan je gaan beslissen of de cursus in kwestie iets voor jou zou kunnen zijn en of dit bij jou zou kunnen passen.

Is de training specifiek gericht op Affiliate marketing?

Bij een affiliate marketing cursus is het wel de bedoeling dat de training hiervan wel gericht is op marketing. Je wilt niet te veel te maken krijgen met randzaken die weinig of niets te maken hebben met jouw doel. Je schaft een cursus aan omdat je graag meer wilt leren over affiliate marketing en over eventuele zaken die daarbij horen.

Belangrijk is dus om hier op te letten als je je gaat verdiepen. Je zou dit kunnen doen door reviews van andere cursisten te lezen en door te checken of er een duidelijke uitleg aanwezig is over de cursus in kwestie.

Wordt de training regelmatig vernieuwd of geüpdatet?

De meeste affiliate marketing cursussen zijn online en beschikken dus ook over online-lesmateriaal en trainingen. Erg handig natuurlijk. Als we het over het lesmateriaal en de cursus zelf hebben, dan is het belangrijk om te checken of de trainingen en het lesmateriaal een regelmatige update krijgen. Het laatste wat je wil, is verouderd lesmateriaal of niet relevante trainingen.

Omdat het internet nog steeds aan het ontwikkelen is en het per jaar enorm kan verschillen, is het noodzakelijk dat de trainingen en lesmaterialen deze tussentijdse updates krijgen. Zo weet jij namelijk zeker dat je altijd beschikt over de nieuwste informatie en dat je hier ook iets mee zou kunnen doen, mocht je dat willen. Oude technieken leren, dat heeft helemaal geen zin. Het is tijdverspilling en je kan er ook helemaal niks mee.

Is er een forum of persoonlijke begeleiding bij de affiliate marketing cursus?

Ik denk dat dit één van de belangrijkste eisen is bij een cursus. Niet alleen bij een affiliate marketing cursus, maar bij iedere cursus. De persoonlijke begeleiding word door de cursusleiders gedaan. Zeker als je vragen hebt of er is iets wat je niet begrijpt, is het fijn om persoonlijke begeleiding te krijgen en bij hem of haar terecht te kunnen.

Behalve de persoonlijke begeleiding, is terecht kunnen op een forum een groot voordeel. Het forum is in de meeste gevallen voor de cursisten zelf en hier kan je dan ook met elkaar in contact komen. Op het forum kan je met medecursisten overleggen, dingen met elkaar uitwisselen en kan je elkaars vragen beantwoorden. Mocht je een cursus willen gaan doen, let er dan op of je persoonlijke begeleiding krijgt en of er een forum aanwezig is. Je zult hier veel profijt van gaan hebben.

Dit zijn de beste Affiliate marketing cursussen die ik je aanraad

Inmiddels hebben we veel besproken wat betreft een affiliate marketing cursus. Je weet nu waar je op moet letten en waar een cursus aan moet voldoen. Als we het hebben over een Affiliate marketing, zijn er twee cursussen die ik je wil aanraden en vertel ik je waarom ik deze aanraad.

Affiliate Marketing In 10 Dagen – Paco Vermeulen

Als eerste wil ik je graag de cursus Affiliate Marketing In 10 Dagen aanraden van Paco Vermeulen. De naam zegt het al, jij gaat in maar liefst 10 dagen leren hoe je Affiliate Marketing kan gebruiken en welke strategieën je hierbij kan gaan gebruiken. Paco Vermeulen is zelf heel erg succesvol geworden in affiliate marketing.

Dat betekent dat de cursus voor een groot deel is opgebouwd vanuit de ervaringen van Paco Vermeulen zelf. Dat maakt ook meteen dat deze affiliate marketing cursus betrouwbaar is en dat je zeker weet dat je kloppende informatie krijgt. Paco is er namelijk succesvol mee geworden.

Waar je wel rekening mee moet houden, is dat affiliate marketing in 10 dagen voornamelijk geschikt is voor gevorderdere gebruikers. Dat betekent dus dat enige kennis noodzakelijk is. De cursus is dan ook zo ingericht, dat je deze binnen 10 dagen kan afronden.

Zo krijg jij 10 instructievideo’s waaruit jij alle informatie kan gaan halen. Zeker als je weinig tijd hebt voor het volgen van een cursus, is Affiliate Marketing In 10 Dagen van Paco Vermeulen voor jou erg geschikt. Ik zou hem dan ook zeker aanraden aan jou.

Direct aan de slag met de Affiliate Marketing In 10 Dagen cursus.

Affiliate-Marketing-in-10-dagen

De Affiliate Marketing Revolutie – Jacko Meijaard

De tweede cursus die ik aan jou zou willen aanraden, is De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Deze naam komt je hoogstwaarschijnlijk bekend voor, want de laatste jaren is Jacko zelf veel verschenen in de Nederlandse media. Door de jaren heen heeft Jacko veel opgebouwd door middel van affiliate marketing en wil hij deze bewezen strategieën graag met anderen delen, in de hoop dat andere mensen ook succesvol kunnen worden.

De cursus word met regelmaat geüpdatet, zodat jij altijd over relevant lesmateriaal beschikt. Die updates zitten allemaal bij de aanschafprijs in. De cursus is opgebouwd in 7 modules, met in totaal 67 instructievideo’s. Een groot pluspunt, want deze kan je volgen wanneer jij dat wil. Niet geheel onbelangrijk, beschikt De Affiliate Marketing Revolutie over het grootste forum van Nederland en België. Hier kan jij altijd terecht met vragen en kan jij contact zoeken met medecursisten.

De Affiliate Marketing Revolutie is op zo’n manier opgebouwd, dat deze prima te volgen is door beginners. In tegenstelling tot Affiliate Marketing In 10 Dagen, is De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard juist wél geschikt voor beginners. Ook De Affiliate Marketing Revolutie is een aanrader wil je graag meer weten over de Affiliate Marketing Revolutie lees dan mijn review.

Direct aan de slag met de Affiliate Marketing Revolutie.

Affiliate-Marketing-Revolutie

Affiliate marketing cursus conclusie

Waar moet een affiliate marketing cursus aan voldoen? Met deze vraag zijn we dit artikel begonnen. Inmiddels heb je een uitgebreide uitleg hierover gehad en weet jij precies waar je op moet letten bij het uitzoeken van een cursus.

De Affiliate Marketing Revolutie en Affiliate Marketing In 10 Dagen zijn de cursussen die ik aan jou wil aanraden. Mocht jij meer willen weten over Affiliate Marketing, dan kan jij uit één van deze cursussen een keuze maken. Zowel De Affiliate Marketing Revolutie als Affiliate Marketing In 10 Dagen zijn als cursussen aan te raden.

Waar de één meer gericht is op de gevorderdere Affiliate Marketing gebruikers, is de ander meer gericht op de beginners. Je ziet, voor iedereen is er een passende cursus beschikbaar.