affiliate-marketing-revolutie-betrouwbaar

Misschien heb je al eens van de Affiliate marketing revolutie gehoord en wil je hier meer over weten. Deze manier van marketing wordt namelijk steeds bekender en bekender. Om jouw start binnen Affiliate marketing te maken kun je ervoor kiezen om de cursus Affiliate Marketing Revolutie te volgen van Jacko Meijaard.

Velen, waaronder ik, zijn je al voorgegaan. De training is immers al 10.000 keer gevolgd. Je kunt begrijpen dat er dan aardig wat meningen over te vinden zijn. In deze uitgebreide review vertel ik je van alles over deze cursus, hoe ik deze heb ervaren en de wereld van Affiliate marketing. Want wat is affiliatie marketing precies? Wie is Jacko Meijaard? Is deze training wel betrouwbaar?

Op al deze vragen kun je in deze review een antwoord vinden. Of jij geld kunt verdienen met online marketing? Ik zou zeggen, laten we beginnen. 

Wat is affiliate marketing en hoe werkt het?

Om te weten waar deze review nu precies om draait is het wel zo handig om de basis van affiliate marketing te weten. Het woord affiliate marketing verklapt het al een beetje. Het gaat hier om een bepaalde vorm van marketing, maar hoe moet je dit precies voor je zien? Affiliate marketing is eigenlijk enorm simpel uit te leggen. Het is een manier van onlinemarketing waarbij je op een website verschillende teksten kunt lezen.

Dit kunnen bijvoorbeeld artikelen zijn, maar ook blogs. Deze soort websites zijn meestal in het bezit van een zogenoemde uitgeven. In de verschillende teksten op zo’n soort website zijn hyperlinks verwerkt. Deze links verwijzen je door naar items of diensten die worden uitgelicht voor een adverteerder. Het doel van de artikelen of blogs op deze website is uiteindelijk de verkoop van de uitgelichte producten die aangeschaft worden via de geplaatste linkjes in de tekst.

Voor een adverteerder is dit een hele slimme en redelijk goedkope manier van marketing doen voor zijn of haar product. Het zal namelijk pas wat kosten wanneer een lezer daadwerkelijk een product aanschaft via de hyperlink. Dit wordt dan ook wel een affiliate link genoemd. Als uitgever kun je hier dan weer commissie op maken. Er kunnen daarnaast ook andere doelen of regels afgesproken zijn.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanschaffen van een abonnement via de link of het downloaden van een E-book. Voor de schrijver van het artikel is het dus een belangrijke zaak om een goed artikel of blog te schrijven. Hoe beter de tekst aanslaat en hoe betrouwbaarder de schrijver is, des te sneller zal een lezer op de affiliate links klikken. 

Affiliate marketing is dus eigenlijk een hele slimme, maar vaak ook goedkope manier van reclame maken voor jouw producten of diensten. Een reclame maken op tv of op de radio kost ontzettend veel geld. Door reclame te maken op internet zullen de kosten een stuk minder hoog zijn. Daarnaast ben je door deze teksten veel beter vindbaar op Google.

De naam van jouw product, of het onderwerp waar dit op aansluit wordt immers een aantal keren benoemd in de tekst. Mocht iemand daar geïnteresseerd in zijn en op jouw productnaam zoeken op internet, dan kan het zomaar zijn dat ze sneller bij dit specifiek geschreven artikel uitkomen. De lezer is hierdoor overtuigd van jouw product en komt via de affiliate links gelijk op jouw product of dienstpagina uit en gaat misschien wel over tot kopen.

Wat is de Internet Succes Gids en wie is Jacko Meijaard?

De Internet Succes Gids is een forum opgezet door Jacko Meijaard. Over hem zal ik je zo wat meer vertellen. Op dit forum zijn inmiddels al duizenden actieve leden te vinden. Op het forum van de Internet Succes gids kunnen alle leden berichten plaatsen. Ben je geïnteresseerd in affiliate marketing en wil je hier meer over weten. Dat is het zeker slim om eens een kijkje te nemen op dit forum. Op dit forum worden allerlei informatieve berichten geplaatst.

Niet alleen door Jacko Meijaard, maar ook door andere ervaren marketeers. Er is ontzettend veel informatie te vinden over affiliate marketing en lees je van alles over geld verdienen via het internet. Dit kan zijn in de vorm van artikelen, video’s en podcasts over affiliate marketing. Dagelijks worden er nieuwe berichten geplaatst op De Internet Succes gids.

Het voordeel van dit forum is dat het een erg motiverende werking heeft, omdat je bent omringd met gelijkgestemden. Alle leden hebben hetzelfde doel voor over en willen weten hoe je een passief inkomen kunt creëren via het internet. Meestal zijn de leden van dit forum ook deelnemers van de cursus Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Wat dit precies is en wat mijn ervaringen met deze cursus zijn geweest, zal ik je later in deze review uitgebreid vertellen.

Jacko Meijaard

wie is jacko meijaard

Allemaal leuk en aardig natuurlijk die Internet Succes Gids, maar wie is Jacko Meijaard dan precies? Je weet nu dat het de oprichter is van de Internet Succes Gids en de Affiliate Marketing Revolutie, maar wie hij is als persoon en hoe hij is begonnen is niet helemaal duidelijk. Hoe Jacko zijn start heeft gemaakt in de affiliate marketingwereld is best inspirerend. Hij is namelijk op zijn 19e al begonnen met affiliate marketing. Dit deed hij vanaf de zolderkamer in zijn ouderlijk huis. In deze periode studeerde hij nog Journalistiek in Utrecht. 

Hij kwam er al snel achter dat in loondienst werken voor iemand niet voor hem was weggelegd. Hier moest dus verandering in komen. Hij kwam tijdens deze zoektocht affiliate marketing tegen en hiermee is hij aan de slag gegaan. Het heeft een paar maanden geduurd voordat hij zijn eerste commissie ontving. Na vallen en opstaan natuurlijk, maar dat hoort erbij. Om zichzelf te blijven motiveren had hij een doel gesteld om ooit 7500 euro per maand te verdienen. We zijn inmiddels jaren later en nu heeft hij dit doel dubbel en dwars gehaald. 

Door veel te leren en zelf op onderzoek uit te gaan heeft Jacko ontzettend veel ervaring opgedaan. Deze kennis deelt hij nu met andere die ook meer van de affiliate marketingwereld te weten willen komen. Dit doet hij door middel van trainingen geven en zowel online als offline begeleiding geven. Als zij kennis vind je ook terug in de Affiliate Marketing Revolutie en op het forum.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Het aanschaffen van een cursus en hier jouw volledige tijd in steken vergt natuurlijk wel wat vertrouwen. Of Jacko Meijaard wel betrouwbaar is, dat is helemaal niets raars om je af te vragen. Gelukkig kan ik je hierin al snel geruststellen. Wat ik namelijk erg fijn en geruststellend vind is dat Jacko Meijaard dagelijks actief is op zijn kanalen.

Het is niet dat je een cursus van hem aanschaft en vervolgens niets meer van de beste man hoort of ziet. Jacko plaatst bijna elke week artikelen over internet marketing en hoe je succesvol kunt worden op het internet. Erg interessant en informatief. 

Jacko heeft aardig wat dingen op zijn naam staan. Naast InternetSuccesgids.nl, de Affiliate Marketing Revolutie en de 10K club, heeft hij ook nog tientallen affiliate websites up and running. Je kunt wel begrijpen dat deze successen op enig moment zullen opvallen.

Hij heeft daarom ook al een aantal interviews afgegeven, waaronder ook een voor het AD. Mocht je dit nog niet hebben gelezen, dan is dat zeker een aanrader. Hierin lees je namelijk meer over hoe hij is begonnen als marketeer.

Zowel op het platform als tijdens het volgen van de training kun je contact leggen met Jacko. Als ik hem een mailtje stuur reageert hij vaak dezelfde dag al. Ook op het forum reageert hij ontzettend snel en plaatst hij dagelijks nieuwe berichten. Daarnaast heeft hij ook een eigen Soundcloud en Youtube account waarop steeds nieuwe posts te zien en horen zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan over persoonlijke ontwikkeling, affiliate marketing en uitbesteden van werk.

Dit alles laat zien hoe betrokken Jacko Meijaard is bij zijn bedrijven en trainingen. Dit straalt veel vertrouwen uit en ik durf je daarom ook met zekerheid te zeggen dat hij en daarbij ook zijn cursussen betrouwbaar zijn. Zeg nu zelf, met een forum waarop duizenden actieve leden te vinden zijn, kun je wel stellen dat we hier niet met een oplichter te maken hebben. 

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Er is ontzettend veel vraag naar informatie over affiliate marketing. Als je dit intikt in de zoekbalk van Google kom je geheid de Affiliate Marketing Revolutie tegen. Dit is een Nederlandstalige online videotraining of cursus. In deze training leer je stapsgewijs alle ins en outs over affiliate marketing. Denk bijvoorbeeld aan hoe je een affiliate marketingwebsite moet opzetten en hoe je hiermee vervolgens geld kunt verdienen. 

Deze training bestaat uit 63 video’s die allemaal verdeeld zijn in verschillende modules. Daarbij zitten ook een aantal modules die je nog wat extra tips geven om jouw website tot een succes te maken. Hoe de Affiliate Marketing Training er precies uitziet, zal ik je verder op in deze tekst in detail uitleggen.

Voor het volgen van deze cursus heb je geen relevante ervaring of vooropleiding nodig. Je kunt hier dus zonder enige voorbereiding, maar natuurlijk wel met een hoop interesse en motivatie instappen. Doordat je aan de hand van de video’s van A tot en met Z wordt begeleid, kom je hier gemakkelijk doorheen. 

affiliate-marketing-revolutie

Waarom is de Affiliate Marketing Revolutie cursus zo goedkoop?

Als je een online cursus of opleiding wilt volgen moet je vaak al bereid zijn een aardig bedrag neer te leggen. Sommige cursussen kosten namelijk al gauw 2000 euro. Je vraagt je nu waarschijnlijk af hoe de Affiliate Marketing Revolutie zo goedkoop kan zijn. Normaliter kost deze training 297 euro, maar door een tijdelijke actie kun je voor nog geen 50 euro deze training volgen. 

Er zijn verschillende redenen op te noemen waarom deze cursus zoveel in prijs verschilt met andere cursussen. Ten eerste is het zo dat Jacko Meijaard de Affiliate Marketing Revolutie niet als hoofd inkomstenbron heeft. De meeste inkomsten haalt hij namelijk uit zijn eigen affiliate marketing websites. Hij hoeft dus niet een hogere prijs te vragen om zo in zijn onderhoud te voorzien. Het is puur en alleen om andere mensen te helpen. 

Ten tweede zou Jacko Jacko niet zijn als hij van deze cursus geen affiliate inkomstenbron zou maken. In deze training komen namelijk een aantal affiliate links voorbij waar Jacko een commissie voor krijgt. In zijn online cursus raadt hij onder andere bepaalde programma’s, thema’s en hostingpartijen aan.

Mochten de volgers van de cursus deze producten aanschaffen, dan krijgt hier hiervoor ook een percentage betaald. Natuurlijk zal niet iedereen alles aanschaffen wat er wordt aangeraden, maar zo kan hij de kosten van de cursus wel laag houden. Dit omdat hij op een andere manier hier nog extra geld aan kan verdienen. 

Dit is natuurlijk een hele slimme manier van geld verdienen, maar ook heel eerlijk. Jij bent als cursist namelijk niet verplicht om deze producten of diensten aan te schaffen. Mocht je er zelf voor kiezen om dit wel te doen, dan is dat voor Jacko Meijaard alleen maar mooi meegenomen. Dit alles maakt deze cursus toegankelijk voor elk budget.

De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard

de laptop liestyle

Jacko Meijaard is geen onbekende in de wereld van online geld verdienen. Na zijn eerdere affiliate marketing training, heeft Meijaard lang gewerkt aan zijn eerste boek. De laptop Lifestyle is geen nieuw concept, maar het boek voorziet je wel van een heldere uitleg.

Wat leer je allemaal in de Laptop Lifestyle?

Dat het internet een krachtige tool is, dat moet ik je uiteraard niet meer vertellen. Deze dagen is het bijna onmogelijk om zonder internet door het leven te gaan. Hoewel online toepassingen cruciaal zijn, worden ze vaak nog niet voor 100% benut. Geld verdienen via het internet is makkelijker dan ooit, maar dan moet je wel de juiste stappen in die richting zetten. Hieronder zal ik kort overlopen wat je allemaal zult leren in De Laptop Lifestyle.

Vrij te leven dankzij het internet

De laptop lifestyle is een bepaalde levensstijl, waarin mensen geld leren verdienen van achter hun laptop. Daardoor heb je veel meer tijd over om andere leuke dingen te doen. Je moet je namelijk niet meer verplaatsen naar kantoor en veel processen kunnen geautomatiseerd worden. Bovendien stelt werken van achter de laptop je in staat, om plaats onafhankelijk te kunnen werken. Dat betekent dat je de wereld kunt rondreizen, terwijl je aan het werk bent. Op die manier blijft er steeds nieuw geld binnenkomen en kan je genieten van al het moois op onze planeet.

Geld dat altijd blijft groeien

Gaan werken in dienstverband is voor sommigen nu eenmaal de juiste keuze. Voor anderen is het echter helemaal geen optie, want jouw inkomen is gelimiteerd. Je mag nog 1000 euro per uur gaan verdienen, alsnog zijn er altijd maar 24 uren in een dag en je hebt slaap nodig. Via het internet bestaan die limieten echter niet. Je kunt ook geld verdienen terwijl je slaapt. Bovendien zit er geen limiet op het inkomen.

Een passief inkomen opbouwen 

Om dit alles voor elkaar te krijgen, moet je eerst en vooral een passief inkomen opbouwen. In de Laptop Lifestyle leer je heel wat bij over de mogelijkheden van passief inkomen. Het boek neemt je voornamelijk mee op de weg richting affiliate marketing, maar er is nog zoveel meer. Passief inkomen moet je vooral goed begrijpen, zo kan je er steeds verder in gaan. Op den duur leer je ook hoe je met je geld nog meer geld kunt verdienen. Mooi toch?

Alle informatie die je nodig hebt om te groeien

Ik durf het boek De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard wel eens het handboek van de online ondernemers noemen. Er staat nu eenmaal zoveel kennis in, die je kan helpen om een vliegende start te maken. Jacko heeft door de jaren heen enorm veel kennis opgebouwd. Deze informatie, die je nodig hebt om te groeien, deelt hij met jou in dit fantastische boek. Laat je niet te snel afschrikken, maar zet alles op alles om er iets van te maken. Het boek bevat praktisch alle info die je nodig hebt, maar je moet er wel zelf naar op zoek gaan.

Beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie cursus

Ben je van plan om te gaan beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie cursus, dan ben je vast wel benieuwd hoe dit er precies uit zal zien. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen bestaat de cursus uit 7 modules. In deze modules leer je stap voor stap hoe je jouw affiliate website kunt opzetten met gebruik van Marketheme. Na de 7 modules zijn er nog eens 6 instructies die jou helpen een website te bouwen via WordPress. Hieronder geef ik je wat inzicht van al deze modules, zodat je weet wat je kunt verwachten. 

Wat is marketheme?

Om een website te bouwen heb je een programma nodig waarin je deze kan ontwerpen. Jacko Meijaard heeft hiervoor een eigen programma laten ontwikkelen, genaamd Marketheme. Hiervoor heb je geen technische achtergrond nodig en kun je gemakkelijk een website in elkaar zetten. Let wel op, voor dit programma dien je een maandelijks bedrag te betalen van 67 euro.

Vergeleken met de cursus zelf of andere programma’s waarmee je een website kunt maken, is dit best een groot bedrag. Daarbij krijg je gelukkig wel webhosting, dus dat scheelt weer. Toch is het belangrijk om deze prijs even te benadrukken, omdat het in de eerste paar maanden een echte investering zal zijn en je niet direct geld zult verdienen met jouw website.

Wat is WordPress?

Wil je liever niet het abonnement van Marketheme aanschaffen, dan kun je ook gebruikmaken van WordPress. Dit is een programma dat wereldwijd best bekend is op het gebied van websites en webshops bouwen. WordPress is gratis te gebruiken. Hier krijg je een gelimiteerd aantal thema’s voor waar je jouw webshop mee kunt bouwen en onderhouden. Ook is er de mogelijkheid om voor betaalde thema’s te kiezen.

Deze thema’s zullen jouw website net wat meer mogelijkheden geven. Voor dit programma heb je ook geen specifieke technische kennis nodig. Mocht je toch wat moeite hebben met het maken van jouw site. Bij de gratis thema’s van WordPress is het wel zo dat je uiteindelijk zal moeten betalen voor de webhosting.

affiliate marketing revolutie module

Module 1: Inspiratie en motivatie

De eerste module van de Affiliate Marketing Revolutie is een beetje bedoelt als inkomertje, maar je moet niet denken dat je in deze cursus niets te doen gaat hebben. In de inspiratie en motivatie module verteld Jacko het geheim waarom het jou wel gaat lukken om online geld te verdienen en waarom het andere niet is gelukt. Dit heeft namelijk doorzettingsvermogen nodig. Je zult namelijk niet vanaf de eerste dag geld gaan verdienen.  Deze eerste module geeft je alvast een voorproefje van hoe het jou later kan vergaan als je een goed lopende website hebt. Dat werkt uiteraard motiveren.

Module 2: Starten met Affiliate marketing

In module 2 ga je echt beginnen aan jouw eerste website. Jacko leert je door middel van video’s de basis van affiliate marketing. Denk bijvoorbeeld aan wat dit precies inhoudt en welke programma’s je hiervoor allemaal kunt gebruiken. 

Onder andere komt hierin het programma Paypro voorbij. Hierop zijn veel digitale producten te vinden, zoals e-books en cursussen. Zoals eerder in deze review uitgelegd kun je hier dus teksten over schrijven om vervolgens weer een commissie daarop te maken. Welke producten je het best kunt kiezen om te promoten wordt allemaal in deze module uitgelegd.

Daarnaast wordt er een begin gemaakt aan het brainstormen over je website, want hoe ga je deze noemen? Je leert hoe je een pakkende domeinnaam kiest en deze vervolgens koppelt aan je website via Marketheme. Mocht je hier niet voor willen kiezen, dan kun je dus ook gebruikmaken van andere websitebouwers. Hoe je dit doet wordt tijdens de modules ook duidelijk uitgelegd.

Module 3: Hoger scoren in Google

In deze module leer je hoe je jouw website moet inrichten en als het ware moet opstarten. Denk bijvoorbeeld aan hoe je een hoofdpagina inricht. Wanneer en hoe je andere pagina’s gebruikt en hoe je het best een blog kunt inrichten.

Op het moment dat je deze artikelen en blogs wilt gaan toevoegen op je website is het ook belangrijk om te weten hoe je deze zo goed mogelijk kan laten scoren in Google. Je website en teksten moeten hiervoor geoptimaliseerd zijn. Om dit voor elkaar te krijgen leer je in deze module hoe jouw teksten het beste te vinden zijn in Google en kom je meer te weten over zoekmachine optimalisatie. 

Daarnaast leer je het belang van afbeeldingen bij jouw artikelen of blogberichten en hoe je ervoor kunt zorgen dat de lezer sneller op jouw affiliate link linkt. Dit is natuurlijk het allerbelangrijkste, omdat jij hierdoor geld kunt verdienen. 

Module 4: Website live zetten

De vierde module is de kortste module van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierin leer je hoe je jouw website live moet zetten. Dit is op zich snel gepiept, maar wel iets waar je goed bij op moet letten. Je leert hierin namelijk hoe je jouw website op de juiste manier online zet, waardoor er geen problemen op kunnen treden. Het is natuurlijk wel zo slim om je site te lanceren, want anders kan niemand al jouw goede content bekijken.

Module 5: Meten is weten

Om zeker te weten dat jouw website goed loopt is het belangrijk om te weten wat de statistieken hiervan zijn. In het begin zal je nog niet zoveel bezoekers hebben, dus laat je de eerste paar maanden niet gek maken en kijk pas rond een maand of 3 naar de prestaties van jouw website.

Deze prestaties kun je bijhouden via Google Analytics en Google Search Console. In deze module zal Jacko je alles uitleggen over deze programma’s en hoe je ze kunt koppelen aan jouw website. Hoe meer goede content je op jouw website hebt staan hoe beter deze naar voren zullen komen in de prestatie grafiek en hoe sneller je dus commissie kunt maken. Het is daarom belangrijk dat je in het begin genoeg goede content plaatst en je niet te veel laat leiden door de bezoekersstroom.

Module 6: Puntjes op de i

Als je zelf een tijd bezig bent met jouw website bouwen, zul je vast een paar dingetjes over het hoofd zien. In deze module is het de bedoeling dat je de kleine foutjes nog even gaat aanpassen en alles gaat nalopen. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan kun je altijd een oproepje plaatsen in het Internet Succes Gids forum. Binnen no-time helpt iemand je dan uit de brand.

Bij de puntjes op de I zetten horen ook nog wat extraatjes die jouw website helemaal afmaken. Jacko zul je in deze module onder andere vertellen hoe je goede call to action boxen maakt, hoe je categorieën aanmaakt.

Module 7: Afronding

In de zevende module loopt Jacko nog eens alles na wat je in deze cursus hebt gedaan. Hij legt je uit hoe je een nieuw blogbericht aan je website kunt toevoegen en waar je voor de rest op moet letten om een goedlopende website te onderhouden.

Aan het einde van deze module is er de mogelijkheid om een Clarity Call in te plannen met Jacko. In dit gesprek ga je samen met het team van Jacko en Jacko zelf, kijken naar de potentie van jouw website en waar je nu staat.

Maak gebruik van het gratis internet succes gids form

Affiliate marketing revolutie forum

Wanneer je de Affiliate Marketing Revolutie koopt, geeft het je ook toegang tot een actief forum met mensen die allemaal in de zelfde markt zitten. Het netwerk dat gevormd wordt door ongeveer 12.160 leden biedt onschatbare informatie en hulp voor diegenen die proberen hun voet tussen de deur te krijgen in Affiliate marketing markt of gewoon beter willen worden in wat ze al onder de knie hebben!

Wat is de Affiliate marketing revolutie 10k club?

De 10K club klinkt natuurlijk superluxe. Ik kan je vertellen dat het ook een echte community is. Je kunt alleen maar toegang krijgen tot de 10k club als je ten eerste, het cursuspakket natuurlijk hebt aangekocht, maar ook pas als je een Clarity Call hebt ingepland met Jacko Meijaard en zijn team. 

clarity call jacko meijaard

Wordt persoonlijk gecoacht door Jacko Meijaard

Als het klikt tussen jouw en Jacko, dan gaat hij jouw persoonlijk begeleiden om 10.000 euro per maand te verdienen met jouw affiliate website. Je wordt hierdoor VIP-member en hebt daarbij toegang tot de 10k club, de 10k mindset en alles wat er op de Internet Succes Gids wordt aangeboden. 

Je kunt vast begrijpen dan deze één op één begeleiding en de VIP-toegang niet gratis wordt aangeboden. In de 10k club zitten vooral marketeers die echt bereid zijn te investeren in hun website. Houdt hierom rekening met een investering van rond de 1800 euro. Uiteraard kun je zonder deze VIP-toegang ook een passief inkomen creëren, maar mocht je toch wat extra hulp en motivatie willen hebben, dan is de 10k club de investering meer dan waard.

Mijn eigen ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie

Mijn persoonlijke ervaring met deze affiliate marketing cursus mag niet ontbreken bij deze review. Ik heb al een aantal jaar interesse in dit vakgebied, maar hier heb ik mij nooit echt in verdiept. Dit ook omdat ik dacht dat het me toch niet zou lukken en het zonde van mijn tijd zou zijn. Hoe meer ik het voorbij zag komen in artikelen die ik zelf online las, hoe groter de interesse werd.

Uiteindelijk heb ik toch besloten een cursus hiervoor op te zoeken en met kopen schouders stak de Affiliate Marketing revolutie hierboven uit. Vooral door de toegankelijke prijs heb ik de stap durven maken deze cursus te volgen.

Na 4 maanden had ik eindelijk mijn eerste commissie te pakken. Mijn dag kon niet meer stuk. Hierdoor kreeg ik gelijk het gevoel dat ik op de goede weg was. Dit werkt erg motiverend kan ik je vertellen. Waar je wel rekening mee moet houden is dat het de ene maand wel goed kan lopen, maar de andere maand ook totaal niet.

Ik heb daarom liever een goed artikel waar vaak op mijn affiliate links wordt geklikt, dan meerdere artikelen die eigenlijk helemaal niet goed lopen en maar als opvulling op mijn website staan. Hier heb ik zeker in het begin van geleerd en dit heeft mij uiteindelijk veel tijd gekost. 

Het fijne aan de Affiliate Marketing Revolutie is dat je altijd contact kunt hebben met anderen. Mocht ik na het volgen van een module toch nog vragen hebben of ergens tegen aan lopen, dan kon ik mij vraag altijd op het forum stellen en van ervaren marketeers een goede uitleg krijgen. Op het forum worden ook de behaalde resultaten van andere leden gedeeld. Dit gaf mij een ontzettende drive om door te zetten en betere content toe te voegen aan mijn website. 

Zonder deze cursus was het mij waarschijnlijk niet gelukt om een goed lopende website op te zetten. Ik ben redelijk technisch aangelegd, dus de website zelf in elkaar flansen kan ik wel, maar het gaat puur om de inside tips en tricks die ik anders nooit zou weten. De kleine dingetjes die ik van Jacko heb geleerd maken namelijk echt dat ik mij nu niet meer druk hoef te maken over mijn inkomen. 

Wat zeggen andere over de Affiliate Marketing Revolutie?

Zoals je weet hebben al duizenden mensen de cursus van Jacko Meijaard gevolgd. Je zult vast begrijpen dat er naast mijn ervaring ook nog heel veel andere ervaringen te vinden zijn. Over het algemeen lees ik alleen maar positieve ervaringen. Wel zit er wat tips tussen die mij zelf nog niet waren opgevallen of waar ik persoonlijk gewoon geen last van heb gehad.

Wat vooral naar boven komt in de ervaringen van anderen die ik heb gelezen is dat de prijs van deze cursus buitengewoon betaalbaal is. Na het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie geven sommige zelfs aan dat ze ook bereid waren hier een paar honderd euro voor te betalen in plaats van de tijdelijke 47 euro. Dit omdat ze er zo ontzettend veel aan hebben gehad. Niet alleen bij het opstarten van hun website, maar ook nog daarna.

Zoals je al hebt kunnen lezen is de prijs van de cursus zo laag, omdat Jacko Meijaard op andere manieren geld kon verdienen waaronder dus ook de commissie voor sommige programma’s. Alhoewel ik hier persoonlijk altijd gebruik van heb gemaakt vonden sommige cursisten dit niet erg prettig.

Vooral de cursisten die geen enkel verstand hadden van het bouwen van een website. In de Affiliate Marketing Revolutie modules legt Jacko vooral uit hoe je een website kunt bouwen met Marketheme. Daarnaast heeft hij het ook wel over WordPress, maar sommige cursisten hadden hier net wat meer begeleiding bij nodig. Zij voelden zich daarom een beetje verplicht om voor Marketheme te kiezen. 

Wat deze cursus anders maakt dan andere cursussen is dat je ontzetten veel recente en relevante informatie krijgt. Dit komt doordat Jacko zelf ook dagelijks nieuwe artikelen of video’s plaatst op de Internet Succes Gids. Mensen vinden het erg fijn dat hij zo open is over de hele affiliate marketingwereld.

Hij geeft duidelijk aan dat je niet gelijk geld zult verdienen, maar dat dit zeker wel mogelijk is. Dit maakt het een stuk betrouwbaarder en meer geloofwaardig dan andere affiliate marketing trainingen. Over het algemeen zijn de meeste dus tevreden over deze cursus.

Is de affiliate marketing revolutie zijn geld waard en kan ik er rijk van worden?

In deze tekst heb je al een aantal keren voorbij zien komen dat deze cursus, vergeleken met andere cursussen ontzetten betaalbaar is. Met duizenden andere gebruikers kan ik op deze vraag volmondig “JA” antwoorden. De Affiliate Marketing Revolutie is zijn geld meer dan waard. De informatie en begeleiding die je krijgt zul je van sommige coachen niet eens krijgen of misschien voor een belachelijk hoog bedrag. 

Of je rijk kan worden van affiliate marketing is een beetje een dubbele vraag. Laat het duidelijk zijn, ja dat is mogelijk. Wel is het zo dat er wat kleine lettertjes onder dit antwoord horen. Je moet er namelijk wel wat voor doen en zeker genoeg tijd investeren in jouw website.

Denk niet dat je met een simpel artikel en wat keywords gelijk 100 clicks op je affiliate links krijgt, want zo werkt het helaas niet. Door de cursus leer je precies wat je moet doen om jouw website goed te laten scoren in Google en hoe je het vertrouwen van de lezer wint. Zodra je dit onder de knie hebt is het zeker mogelijk om rijk te worden met affiliate marketing.

Affiliate Marketing Revolutie review conclusie

Je kunt wel stellen dat het gros van de cursisten erg te spreken is over de doorloop en het effect van de Affiliate Marketing Revolutie. Het is een toegankelijke cursus waar je in de basis niet veel geld voor hoeft te investeren. Je kunt persoonlijke begeleiding krijgen en daarnaast informatie en inspiratie krijgen van andere leden die je al zijn voor geweest of die in hetzelfde schuitje zitten. Hieronder heb ik nog even voor je op een rijtje gezet wat de voor- en nadelen zijn van deze affiliate marketing cursus. Dit zodat je precies weet wat je te wachten staat.

Nadelen

  • Soms mist er wat informatie in de uitleg bij bepaalde processen. Voor Jacko zelf klinkt iets bijvoorbeeld heel normaal, maar voor een cursist heeft dit soms net wat meer uitleg nodig
  • Je zult niet snel rijk worden. Affiliate marketing kost tijd en je moet dit goed onder de knie hebben om te kunnen slagen in deze wereld

Voordelen

  • De cursus is voor iedereen toegankelijk. Ook zonder ervaring of een vooropleiding kun je starten aan de cursus
  • Deze cursus is voor elk budget haalbaar. De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan goed. Zeker omdat je voor altijd toegang zult hebben tot het forum van InternetSuccesGids.nl
  • De cursus wordt steeds vernieuwd, omdat ook Google om de zoveel tijd updates heeft. Dit wordt altijd besproken en zo nodig wordt de cursus hierop aangepast door Jacko. Zo ben je altijd up to date
  • Op het forum kun je altijd vragen stellen aan marketing experts die jou net even een stapje verder kunnen helpen met jouw website. Dit kan zowel tijdens als na jouw cursus
  • The sky is the limit met affiliate marketing. Zolang je er maar je best voor doet kun je echt rijk worden met deze manier van marketing. Dit door meerdere websites te maken, meer producten te promoten en steeds betere content te plaatsen

Veelgestelde vragen Affiliate Marketing Revolutie

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie

De cursus Affiliate Marketing Revolutie kun je al aanschaffen voor een bedrag van 47 euro. Dit is een tijdelijke afprijzing, dus wees er snel bij.

Is er een proef periode?

Mocht je niet zeker weten of de Affiliate Marketing Revolutie cursus iets voor jou is, dan kun je het ook een tijdje uitproberen. Dit kost maar 1 euro. Hierbij krijg je toegang tot de introductie en de eerste module van de cursus. Zo kun je voor jezelf beslissen of je de volledige cursus wilt aanschaffen.

Kan iedereen geld verdienen door deze cursus?

Iedereen kan geld verdienen na het volgen van deze cursus. Dit zal niet vanaf de eerste dag zijn. Maar na een paar maanden ontvangen de meeste cursisten hun eerste commissie. Hoe beter je het onder de knie hebt, hoe beter je een passief inkomen kunt creëren. 

Waar kan is de affiliate marketing revolutie kopen? En wat kost het?

Je kunt de Affiliate Marketing Revolutie kopen via InternetSuccesGids.nl. Op dit moment is er een tijdelijke actie waardoor je de cursus niet voor 297 euro, maar voor 47 euro kunt starten.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Door zijn vele prestaties en duizenden tevreden klanten is Jacko Meijaard zeker betrouwbaar. Hij is erg betrokken bij zijn cursisten, reageert snel op vragen en plaatst dagelijks nieuwe informatieve artikelen of video’s op zijn forum.