Freds Bouwtekeningen Review

Je bent van plan om aan de slag te gaan met het maken van je eigen meubels. Op het internet ben je op zoek gegaan naar de perfecte bouwtekeningen die het makkelijker maken om je meubels te maken.

Al snel kom je uit bij Freds bouwtekeningen. Maar zijn de bouwtekeningen van Fred echt zo goed? Is het de moeite waard om het pakket met 10.000 bouwtekeningen te downloaden? Wie is Fred eigenlijk? Allemaal belangrijke vragen die we in deze review aan je gaan beantwoorden. We hebben het pakket zelf aangeschaft en hebben voor jou gekeken of Freds bouwtekeningen echt de moeite waard is of niet.

Wat is Freds Bouwtekeningen?

Freds bouwtekeningen is een volledig pakket met bouwtekeningen voor het maken van steigerhouten meubels.

Als je op het internet op zoek gaat naar het maken van je eigen meubels, is het over het algemeen heel lastig om een goede bouwtekening te vinden.

Als oplossing hiervoor heeft Fred Schouten een bouwtekeningen pakket gemaakt met maar liefst 10.000 bouwtekeningen voor meubels die je zo in één keer kunt downloaden.

Volgens Fred zijn er namelijk vaak problemen als je bouwtekeningen van het internet haalt De bouwtekeningen kloppen vaak niet, zijn incompleet of je kunt er geen touw aan vast knopen.

Om die reden heeft Fred ervoor gekozen om een oplossing te maken die voor iedereen te gebruiken is. Met Freds bouwtekeningen kunnen je een soort bouwtekening makkelijk vinden omdat ze gesorteerd zijn per categorie.

Wat vooral goed is aan de bouwtekeningen is dat je precies kunt zien wat je allemaal nodig hebt om het project tot een succes te maken. Veel bouwtekeningen op het internet vertellen je niet wat je precies nodig hebt.

Mijn ervaringen met Freds bouwtekeningen

Aangezien ik het zelf heel leuk vind om te klussen ben ik zelf ook regelmatig op zoek geweest naar goede bouwtekeningen voor mijn eigen tuinmeubels.

Van alle bouwtekeningen die ik heb geprobeerd, waren er maar weinig die me daadwerkelijk hielpen om het project te voltooien.

Bij de bouwtekeningen die ik geprobeerd heb, ontbrak er altijd wel iets. In sommige gevallen waren de bouwtekeningen niet compleet en weer in andere gevallen stond er niet bij wat ik precies nodig had om het project succesvol af te ronden.

Totdat ik bij de bouwtekeningen van Fred kwam. Deze bouwtekeningen laten je stap voor stap zien hoe je en bepaald meubel moet maken en de bouwtekeningen zijn vooral simpel omschreven.

Dat betekent dat je zelfs als je geen ervaring hebt als doe-het-zelver nog aan de slag kunt gaan  met deze bouwtekeningen.

Daarnaast staat er bij elke bouwtekening netjes bij wat je precies nodig hebt voor het project, zodat je daarna aan een stuk door kan.

Als je van plan bent om je eigen steigerhouten meubels te maken, raad ik je zeker aan dat met de bouwtekeningen van Fred te doen.

Wie is Fred Schouten?

Je hebt nu een beetje een idee van wat de bouwtekeningen van Fred precies zijn. Maar wie is Fred Schouten dan eigenlijk?

Fred Schouten is naar eigen zeggen een ervaren doe –het-zelver die al meerdere projecten heeft gedaan. Omdat hij altijd moeite heeft gehad met het vinden van de juiste bouwtekeningen, besloot Fred om zijn eigen bouwtekeningen pakket samen te stellen.

Toen Fred net begon met het verzamelen van bouwtekeningen van al zijn projecten, had hij nog niet direct in gedachte om daar een bedrijf van te maken. Maar aangezien er heel veel mensen waren die zijn bouwtekeningen pakket graag wilden hebben, heeft Fred zich ingeschreven bij de KvK.

Is Fred Schouten betrouwbaar?

Als je op het internet zoekt naar informatie over Fred Schouten gaan er geen alarmbellen rinkelen. Fred lijkt een oprecht persoon die je graag wil helpen met het makkelijker maken van je doe-het-zelf klussen.

Ook staan de kamer van koophandel gegevens van Fred netjes op de website van Freds bouwtekeningen en kun je op een makkelijke manier met Fred in contact komen.

Op de website van Fred kun je namelijk ook zijn contactgegevens vinden. Om er zeker van te zijn dat je ook daadwerkelijk met iemand in contact komt als je contact op neemt met Freds bouwtekeningen, heb ik het voor je geprobeerd.

Binnen een dag had ik een reactie op mijn mail. Dit vertelt ons dat er aan de andere kant van de lijn dus echt iemand zit.

Doordat het zo makkelijk is om in contact te komen met Freds bouwtekeningen, betekent voor mij dat Fred betrouwbaar is en dat je de bouwtekeningen van Fred gewoon kunt aanschaffen.

Om er zeker van te zijn dat je de bouwtekeningen ook daadwerkelijk ontvangt hebben we een aankoop voor je gedaan. We kregen na de betaling direct toegang tot de bouwtekeningen.

Wat krijg je als je het pakket aanschaft?

Om gebruik te kunnen maken van de bouwtekeningen van Fred, moet je de bouwtekeningen aanschaffen via de website van Freds bouwtekeningen.

Je kunt ervoor kiezen om te betalen met verschillende betalingsmogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met IDEAL Creditcard, PayPal of bancontact te betalen.

Na de betaling is het slechts nog een kwestie van jezelf registreren voor een account. Als je eenmaal je registratie hebt voltooid,  kun je na het activeren van je account via je e-mailadres inloggen bij Freds Bouwtekeningen.

Bouwtekeningen downloaden

Als je ervoor hebt gekozen om aan de slag te gaan met Freds Bouwtekeningen, wil je natuurlijk direct aan de slag. Boven in het menu kun je klikken op het menu item Bouwtekeningen.

Wat mooi is aan de bouwtekeningen van Fred is dat Fred alles netjes gecategoriseerd heeft. Dat betekent dat je niet lang hoeft te zoeken naar een bepaald project dat je wilt gaan uitvoeren.

De categorieën zijn namelijk op alfabet gecategoriseerd. Ook kun je gebruik maken van de zoekfunctie om direct je meubel te vinden. Stel dat je een steigerhouten bank wilt maken, kun je de bouwtekening simpelweg zoeken door “Steigerhouten bank” in de zoekbalk te typen.

Wat ook mooi is aan Freds bouwtekeningen is dat je er een aantal mooie bonussen bij krijgt.

Bonus 1 – DWG en CAD Software

Met DWG en CAD  is feitelijk een programma waarmee je technisch kunt tekenen. Dit stelt je in staat om je eigen ontwerpen te maken en hier vervolgens mee aan de slag te gaan. Je krijgt het programma in een zip bestandje die je makkelijk kunt downloaden en installeren. Wel is het even lastig om erachter te komen hoe het precies werkt, maar daarvoor staan genoeg video’s over op YouTube.

Bonus 2- De steigerhouten meubelen Gids

Ben je op zoek naar een manier om je eigen steigerhouten meubels te kunnen maken? Dan is alleen deze bonus al super waardevol. Met de steigerhouten meubelen gids krijg je direct toegang tot een pdf van maar liefst 84 pagina’s. Op deze pagina’s vind je bouwtekeningen die speciaal zijn gemaakt voor het maken van steigerhouten meubels.

Bonus 3- Doe het zelf winst

Met het E-book doe het zelf winst, leer je stap voor stap hoe jij je eigen doe-het-zelf projecten kunt verkopen met winst.

Vooral als je het leuk vind om regelmatig iets te maken, krijg je er al snel mee te maken dat je schuur of garage behoorlijk vol komt te staan.

Hoe mooi zou het zijn als je ook nog eens leert hoe je je eigen projecten succesvol kunt verkopen? Dat leer je met de derde gratis bonus.

Bonus 4- Doe-het-zelf Bouwkundige namen

Met het E-book Bouwkundige namen leer je eigenlijk de betekenis van alle belangrijke bouwkundige namen. Een aantal voorbeelden van bouwkundige namen zijn:

  • Bouwvergunningen
  • Dragende muren
  • Funderingsplaten

Vooral als je straks verder wilt gaan dan slechts een hobby, is het goed om te weten wat bepaalde bouwkundige benamingen betekenen.

Bonus 5 – Levenslang toegang

De laatste bonus is natuurlijk ook heel waardevol. Voor een eenmalig bedrag van de bouwtekeningen, krijg je de rest van je leven toegang. Dat betekent ook dat als er nieuwe bouwtekeningen worden toegevoegd, of er een update komt, jij daar gratis van mee profiteert.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

De bouwtekeningen van Fred is voor iedereen geschikt die zelf aan de slag wil gaan als doe het zelver. Er staan heel veel leuke projecten in die ook voor een beginner prima te maken zijn.

Alle stappen die je moet volgen worden zo uitgelegd dat zelfs een absolute beginner dit nog kan. Toen ik zelf begon met het maken van mijn eigen meubels, had ik geen idee wat ik moest doen. Maar met behulp van de bouwtekeningen van Fred werd het een stuk makkelijker.

Als jij een echte klusser bent, maar veel tijd en moeite kwijt bent aan het zoeken van de juiste bouwtekeningen, dan zijn de bouw tekeningen van Fred iets voor jou.

Wat zeggen anderen over de Bouwtekeningen van Fred?

Ondanks dat je nu weet dat ik zeer positief ben over de bouwtekeningen van Fred, is het natuurlijk ook wel prettig om ook de mening van andere mensen te horen. Als ik op het internet op zoek ga naar de mening van anderen over de bouwtekeningen van Fred, kom ik over het algemeen alleen maar positieve reacties tegen.

Zo lees je op Facebook heel veel positieve reacties over de manier waarop de bouwtekeningen gemaakt zijn. Een pas begonnen klusser had geen idee hoe hij zijn eerste eigen plantenbak moest maken voor in de tuin, maar met behulp van de bouwtekeningen van Fred werd alles direct duidelijk.

Daarnaast lees je veel reacties over hoe de bouwtekeningen mensen hebben geholpen van absolute beginner naar een echte doe het zelver. Ook op de website van Freds Bouwtekeningen zelf lees je veel positieve reacties over de bouwtekeningen.

Klik hier om de recensies te lezen >>

Is het Freds bouwtekeningen pakket de moeite waard?

Zelf ben ik erg tevreden over de bouwtekeningen van Fred. Ook heb ik al meerdere projecten gemaakt met behulp van de bouwtekeningen. Daarom vertel ik je dat het zeker de moeite waard is om aan de slag te gaan met de bouwtekeningen van Fred.

In mijn ogen zou ieder beginnend doe-het-zelver moeten beschikken over deze bouwtekeningen. Dankzij de bouwtekeningen heb je namelijk eindeloos de mogelijkheid om projecten te doen.

Of het nou een steigerhouten bank is uit een van de bonussen die je krijgt, of dat je een eigen plantenbak wilt gaan maken.

Het aanschaffen van Freds bouwtekeningen heeft mij heel veel tijd en moeite gescheeld. Ik hoef nu niet meer uren te zoeken naar een goede bouwtekening en weet precies wat ik nodig heb voor een project. Dat komt omdat Fred alles netjes voor je heeft beschreven.

Freds bouwtekeningen aanschaffen

We zijn al weer aan het einde gekomen van deze review. Over Freds bouwtekeningen zijn we super enthousiast en raden je daarom zeker aan om het bouwtekeningen pakket aan te schaffen als je wilt beginnen met klussen.

Voor een bedrag van 67 euro kun je via de onderstaande link gebruik maken van het kortingstarief van Freds bouwtekeningen. Normaal gesproken betaal je voor hetzelfde bouwtekeningen pakket  297 euro.

Volgens Fred hadden experts hem zelfs verteld dat hij makkelijk 497 euro voor het pakket kon vragen, maar Fred gaf aan dat hij het toegankelijk wilde houden voor iedereen.

Omdat je via onze website naar de website van Freds bouwtekeningen gaat, krijg je dus een enorme korting.

Wat ook goed is om te weten is dat je altijd een 30-dagen niet goed  geld terug garantie hebt. Dat betekent dat als je nu  de bouwtekeningen aanschaft, je het altijd nog kan retourneren.

Bijvoorbeeld als de bouwtekeningen je toch niet bevallen. Van alle mensen die via ons de bouwtekeningen hebben aangeschaft, hebben we nog niemand gehad die niet tevreden was met de bouwtekeningen.

Ben jij van plan om aan de slag te gaan met de bouwtekeningen van Fred? Wacht er dan niet te lang mee want de aanbieding duurt niet lang meer.

Klik daarom direct op de onderstaande link om naar de kortingspagina te gaan van Freds bouwtekeningen en profiteer nog van de gigantische korting.

Klik hier om naar de kortingspagina van Freds Bouwtekeningen te gaan