Iedereen is wel geïnteresseerd in het genereren van een passief inkomen. Degenen die hier wel eens onderzoek naar hebben gedaan zullen ongetwijfeld wel een keer de naam Jacko Meijaard voorbij zien komen. Hij schijnt op het gebied van passief inkomen een expert te zijn. Maar wie is hij nu precies en is hij betrouwbaar of een oplichter?

Je leest het in dit artikel.

Wie is Jacko Meijaard?

jacko meijaard

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen en gaan kijken naar wie Jacko Meijaard nu precies is.

Hij is de eigenaar van verschillende affiliate marketing websites waarmee hij een flink passief inkomen genereert. Hij wil anderen dit ook leren. Om die reden heeft hij de cursus Affiliate Marketing Revolutie / Internet Succes Gids ontwikkeld.

Hij heeft journalistiek gestudeerd en tijdens zijn studie heeft hij een passie ontwikkeld voor affiliate marketing. Na een beetje experimenteren begon hij met affiliate marketing zijn eerste commissies te verdienen. Dit heeft hij inmiddels dus flink uitgebreid. Nu verdient hij maar liefst duizenden euro’s per dag met zijn affiliate marketing werkzaamheden.

Naast de werkzaamheden is hij druk met anderen te leren hoe zij dit ook kunnen bewerkstelligen. Naast deze cursus bestaat er een forum, de Internet Succes Gids. Hier kan je inspiratie opdoen en ervaringen delen bijvoorbeeld.

Waarmee is Jacko Meijaard bekend geworden?

Een tijdje geleden was Jacko Meijaard een gewone student, totdat hij affiliate marketing had ontdekt. Toen ging het snel en inmiddels verdient hij hiermee enorm veel. Met zijn cursus leert hij anderen hoe ze ook geld kunnen verdienen met affiliate marketing. Met deze cursus is hij voornamelijk bekend geworden.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

We kunnen er lang omheen draaien, maar Jacko Meijaard is betrouwbaar. Dit is te zien aan de resultaten die mensen hebben geboekt na het volgen van zijn cursus. Er zijn velen die zich afvragen of hij betrouwbaar is. Dat is logisch, maar je kan gerust stellen dat hij dat wel is.

Is Jacko Meijaard een oplichter?

Een vraag die veel wordt gesteld is of Jacko Meijaard een oplichter is. In het stukje hierboven hebben we al aandacht besteed aan de betrouwbaarheid van Jacko Meijaard en eigenlijk kunnen we daarmee ook deze vraag vrij snel beantwoorden.

Jacko Meijaard is geen oplichter. Hij doet zijn uiterste best om mensen op weg te helpen om veel geld te gaan verdienen met affiliate marketing. Dit doet hij ook nog eens succesvol. Velen verdienen de investering in de cursus makkelijk weer terug en daardoor is Jacko Meijaard zeker geen oplichter.

Jacko Meijaard en ervaringen

Om te kunnen bevestigen dat Jacko Meijaard betrouwbaar is en dus geen oplichter, zouden we even kunnen kijken naar ervaringen die mensen met hem gehad hebben.

Wanneer je zoekt op Google, kom je bij een aantal lange reviews. Hierin worden uitgebreide ervaringen gedeeld en deze zijn eigenlijk unaniem positief.

Kijken we naar ervaringen puur gericht op de cursus die Jacko Meijaard heeft ontwikkeld, komen we ook enorm veel positieve geluiden tegen. Zo geeft bijna iedereen een beoordeling van minimaal een 8 op een maximaal haalbare score van 10.

De bevindingen over de ervaringen met Jacko Meijaard en zijn cursus de affiliate marketing revolutie kunnen dus bevestigen dat hij geen oplichter is en dat hij dus betrouwbaar is.